Varm salat med hvalskav

Made by nature

Ikon: Stoppeklokke
30 min
Enkel
Middels
Avansert
Varm salat med hvalskavVarm salat med hvalskav

Varm salat med hvalskav

En rask, god og varm salat med hvalskav. Du kan tilberede retten som en wok ved å tilsette nudler eller ris.

Dette trenger du til fire porsjoner:

250 g hvalskav
2 ss smør til steking
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss olje til steking
100 g brokkoli
1 stk finhakket grønn chili (uten frø)
50 g hakkede mandler eller peanøtter
2 stk gulrot i tynne strimler
1 pk babyspinat
finrevet skall og saft av ½ appelsin
eplecidereddik


Tips:

Bytt gjerne ut mandler med peanøtter eller cashewnøtter dersom du ønsker det.

Slik gjør du det:

Fres halvtint hvalskav raskt i en varm stekepanne med smør til det er stekt, 2-4 minutter. Ikke stek det for lenge. Krydre med salt og pepper. Legg kjøttet over i en litt stor bolle.

Ha litt olje i stekepannen og fres brokkoli til den er så vidt mør. Ha i chili, mandler / nøtter og gulrot, fres et minutt til. Ha grønnsakene i bollen.

Tilsett rødløk, babyspinat og finrevet appelsinskall. Klem over appelsinsaft og ha i eplecidereddik. Smak til med salt og pepper. Server straks.

Flere OPPSKRIFTER