Deviled eggs med lettstekt hval og oliven er den perfekte påskesnacksen og passer utmerket på lunsjbordet. Det er en enkel rett med gode smaker som garantert kommer til å falle i smak blant gjestene dine!
Dette trenger du:
10 egg, hardkokte
2 dl god mayo
2 ts Dijonsennep
1 rød chili, finhakket
1 neve bladpersille, finhakket
5 grønne store oliven, finhakket
Dette gjør du:
Del de hardkokte eggene forsiktig, slik at du får ut plommen og sitter igjen med fine halvmåner. Bland plommene, mayo, sennep, chili og persille. Ha i en sprøytepose og fyll eggene.
Stek hvalkjøttet i medium-varm panne med meierismør og 4-5 hele, knuste hvitløksfedd. Øs over smør mens du steker. Stek ca 2-3 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen. Sluttresultat skal være medium-rå. Skjær i tynne skiver, så i små terninger.
Topp eggene med hvalkjøtt og oliven.