"Deviled Eggs" med crispy hval og oliven

Made by nature

Ikon: Stoppeklokke
30
Enkel
Middels
Avansert
"Deviled Eggs" med crispy hval og oliven "Deviled Eggs" med crispy hval og oliven

"Deviled Eggs" med crispy hval og oliven

Deviled eggs med lettstekt hval og oliven er den perfekte påskesnacksen og passer utmerket på lunsjbordet.  Det er en enkel rett med gode smaker som garantert kommer til å falle i smak blant gjestene dine!

 

Dette trenger du:

10 egg, hardkokte

2 dl god mayo

2 ts Dijonsennep

1 rød chili, finhakket

1 neve bladpersille, finhakket

5 grønne store oliven, finhakket

 

Dette gjør du: 

Del de hardkokte eggene forsiktig, slik at du får ut plommen og sitter igjen med fine halvmåner. Bland plommene, mayo, sennep, chili og persille. Ha i en sprøytepose og fyll eggene.

Stek hvalkjøttet i medium-varm panne med meierismør og 4-5 hele, knuste hvitløksfedd. Øs over smør mens du steker. Stek ca 2-3 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen. Sluttresultat skal være medium-rå. Skjær i tynne skiver, så i små terninger.

Topp eggene med hvalkjøtt og oliven.

Flere OPPSKRIFTER