Eksotisk hvalgryte på grillen

20 min.

Enkel

Tilbered en deilig og fargerik gryte på grillen, med smaker som hele familien vil elske.

Dette trenger du til fire porsjoner:

400 gram hvalkjøtt

100 gram bacon

Olivenolje

1 løk

1 grønn paprika

1 rød paprika

3 dl viltkraft

3 ts tomatpuré

1 boks ananas

1 boks mais

2 dl Røros rømme

2 dl kremfløte

Salt og pepper

Tips:

Server med godt brød.

Slik gjør du det:

Sett en støpejernsgryte på grillen og la den bli skikkelig varm. Ha på olivenolje og stek finkuttet kjøtt og bacon sammen. La det få fin brun skorpe.

Ha på viltkraft og la det koke et par minutter. Ha på rømme,fløte og tomatpuré og gi det et oppkok. Trekk av varmen og ha på finkuttet paprika, mais og ananas. La dette trekke under lokk noen minutter. Smak til med salt og pepper.