Oppskrifter

Viltgryte med norsk hvalkjøtt

Viltgryte med ferske skogsbær og sauterte grønnsaker. Perfekt på høsten med sesongens råvarer. Serveres gjerne med potetmos.
Se oppskriften
Klassisk hvalbiff med bakt hvitløksmør, stekt sopp og parmesan

Klassisk hvalbiff med hvitløksmør, stekt sopp og parmesan

Hvalkjøttet viser seg fra sin aller beste side i denne retten. Dette er klassisk hvalbiff, stekt i panne og servert med godt tilbehør.
Se oppskriften
Hvalgryte med vørterøl og gulrøtter

Hvalgryte med vørterøl og masse gulrøtter - sunn hverdagskost

Hval er en sunn miks av kjøtt og fisk og passer godt i gryter. Ernæringsfysiolog Lise von Kroghs hvalgryte med vørterøl er perfekt hverdagskost.
Se oppskriften
Tataki av hval

Tataki av hval med spicy ponzusaus

Sushi er i vinden som aldri før. Tataki av hval er hurtigstekt kjøtt med rå kjerne skjært i tynne skiver. Med spicy ponzusaus er dette nydelig.
Se oppskriften
Brushetta skavet hvalkjøtt

Bruschetta med kremost og skav av hvalkjøtt

Tapas er i vinden, noe hvalkjøtt også er! Server små brushetta med skav av hvalkjøtt, kremost og tyttebær. Enkelt, vilt og godt!
Se oppskriften
Finnbiff hvalskav

"Finnbiff" med hval, solbærsaft og einebær

Bruk hvalskav i den tradisjonelle finnbiffen for en unik smaksopplevelse. Dette er en klassiker som er enkel å lage og full av smak.
Se oppskriften