Iver på 13 disker opp med wraps med lettgrillet hval, guacamole, paprika, rødløk og chilimajones. Denne retten er superenkel, superrask og superdigg!
Dette trenger du:
Hvalbiff
Crispisalat
Paprika
Avokado
Guacamole-mix
Rødløk
Chilimajones
Salt og pepper
Dette gjør du:
Krydre hvalstykket med salt og pepper og stek det helt. Det skal bare ha et par minutter på hver side. La det hvile noen minutter før du skjærer det opp i tynne strimler. Kjøttet skal fortsatt være rødt i midten, da er det saftig og mørt.
Lag guacamole etter eget ønske, her har vi gått for en enkel variant med avokado og posemix, funker som bare det.
Skjær opp rødløk og paprika.
Dander wraps, gjerne tubs, med salatblader, strimlet paprika og rødløk og legg hvalstrimlene på toppen. Avslutt med deilig spicy chilimajones.
Nyt!