Bruschetta med kremost og skav av hvalkjøtt

Made by nature

Ikon: Stoppeklokke
20
Enkel
Middels
Avansert
Bruschetta med kremost og skav av hvalkjøttBruschetta med kremost og skav av hvalkjøtt

Bruschetta med kremost og skav av hvalkjøtt

Tapas er i vinden, noe hvalkjøtt også er! Server små brushetta med skav av hvalkjøtt, kremost og tyttebær. Enkelt, vilt og godt!

Dette trenger du:

250 gram skav av hvalkjøtt

1,5 ss smør til steking

1/2 ts grovkvernet salt

1/4 ts grovkvernet pepper

10 skiver baguette

2 ss olje til steking

1/2 beger kremost med urter

8 ts rørte tyttebær

Slik gjør du:

Skjær baguetter i tynne skiver. Stek skivene gylden olivenolje i en stekepanne. Legg stekte skiver over på tørkepapir.
Stek halvtint hvalskav i en varm stekepanne med litt smør. Ha over salt og pepper.
Smør baguettskiver med kremost. Ha på hvalskav og rørte tyttebær. Pynt gjerne med urter på toppen.

Flere OPPSKRIFTER