Oppskrifter

Hvalbiff glaserte rotgrønnsaker

Hvalbiff med glaserte rotgrønnsaker og peppersmør

Vilt og arktisk, hvalkjøtt er en av de mest unike råvarene vi har i Norge. Hvalbiff med glaserte rotgrønnsaker er godt til hverdag, helg og fest.
Se oppskriften
Finnbiff hvalskav

"Finnbiff" med hval, solbærsaft og einebær

Bruk hvalskav i den tradisjonelle finnbiffen for en unik smaksopplevelse. Dette er en klassiker som er enkel å lage og full av smak.
Se oppskriften
Brushetta skavet hvalkjøtt

Bruschetta med kremost og skav av hvalkjøtt

Tapas er i vinden, noe hvalkjøtt også er! Server små brushetta med skav av hvalkjøtt, kremost og tyttebær. Enkelt, vilt og godt!
Se oppskriften
Gravet hval carpaccio

Carpaccio av gravet hval

Gravet hval er en tradisjonsrik, lekker delikatesse med mye god smak. Lær hvordan du lager det selv hjemme.
Se oppskriften
Klassisk hvalbiff med bakt hvitløksmør, stekt sopp og parmesan

Klassisk hvalbiff med hvitløksmør, stekt sopp og parmesan

Hvalkjøttet viser seg fra sin aller beste side i denne retten. Dette er klassisk hvalbiff, stekt i panne og servert med godt tilbehør.
Se oppskriften
Grillet hvalbiff med ratatouille

Grillet hvalbiff med ratatouille

Hvalbiff er utmerket grillmat. Hvalbiffer må være litt tykke, slik at de kan få en rå kjerne for best smak og konsistens.
Se oppskriften