Denne nydelige sommersalaten er enkel og rask å lage - en perfekt rett på varme sommerdager.
Dette trenger du:
Hvalbiff
Salat
Nektarin
Cherrytomat
Chevre
Rødløk
Persille
Olivenolje
Balsamico
Salt og pepper
Dette gjør du:
Krydre hvalstykket med salt og pepper og stek det helt. Det skal bare ha et par minutter på hver side. La det hvile noen minutter før du skjærer det opp i tynne strimler. Kjøttet skal fortsatt være rødt i midten, da er det saftig og mørt.
Del nektarinen i båter og grill dem lett – dette forsterker den søte smaken.
Dander salaten på et stort serveringsfat, med salatblader etter eget ønske i bunnen, vi har brukt babyleaf-mix. Fordel deretter ut strimlet hvalkjøtt, grillet nektarin, chevre i små biter, strimlet rødløk og cherrytomater. Avslutt med å ringle over en god olivenolje og litt balsamico, og dryss over finhakket persille.