Gratinerte baconbiffer

30 min.

Enkel

Gratinerte baconbiffer. Med Cheddar eller Jarlsberg

Dette trenger du til fire porsjoner:

ca. 600 g hvalkjøtt i skiver
2 skiver bacon
1 ts salt
1/4 ts pepper
1 ss smør/margarin
4 tykke skiver ost

Tips:
Slik gjør du det:

1) Sett stekeovnen på ca. 250 grader.

2) Del hver av baconskivene i på langs og surr en bit rundt hver biff. Gni kjøttet inn med salt og pepper og brun det ved skarp varme ca. 1 minutt på hver side. Kjøttet skal stekes raskt og serveres saftig og rosa. Legg biffene over på ildfast fat og legg en osteskive på hver.

3) Bruk Normannaost for ekstra pikant smak, Cheddar eller Jarlsberg hvis man vil ha en mildere rett. Sett fatet under grill eller høyt i ovnen og gratiner til osten begynner å smelte.

4) Serveres helt nystekt med ristet sopp, poteter og en frisk salat til.